söndag 30 augusti 2009

Fest i kvadrat och Taking Woodstock

Demetri Martin i mitten som Elliot Tiber

Nu är 4 dagar av fest över. Ja, jag sa fyra dagar av ständig socialisering och fest! Det har varit väldigt roligt, och väldigt intensivt. Det slitigt att festa i fyra dagar i sträck, något som jag faktiskt inte provat än i mitt liv. Nej det är sant. Jag gillar att festa till det ibland men tre dagar har varit max och det har varit på festival.

Det är spännande när man får uppleva nya saker på det här sättet. Och det har jag verkligen fått göra denna vecka. Började med att lämna mitt hjärtas stad Stockholm för Växjö i måndags. Kände mig ensam och ledsen men möttes av många nya intryck i tisdags, sen i onsdags drog karusellen igång. Och det har bara blivit bättre och bättre dag för dag. Har upptäckt att Växjö inte är en sån tokig stad. Det finns kultur och musik, samt rum för utveckling.

Jag ser med spänning fram emot framtiden här i Växjö. Cafe Deluxe kommer bli en ljuspunkt när den mörka hösten kommer, RFSL verkar ha en schysst verksamhet och sen finns studiefrämjandet. Kommer med högsta sannolikhet att börja spela trummor där om jag känner mig själv.
Får se hur jag trivs med utbildningen som börjar på måndag. Om det visar sig att det här inte är vad jag ska hålla på med så flyttar jag tillbaka, men jag hoppas, för jag gillar ju att skriva.

Dock finns det en nackdel, varför kommer inte filmen Taking Woodstock ha premiär här?
Är filmen för komersiellt missanpassad för Växjö? Den verkar inte vara särskilt djup, men glad. Jag tycker i alla fall att den borde ha premiär, får ringa ner SF i Växjö...

Annars får jag se den när jag tar mig upp mot mitt hjärtas stad igen. För den måste bara ses!
Filmen baserar sig på Elliot Tibers bok Woodstock. Tre dagar som förändrade mitt liv-och världen. Elliot Tiber var mannen som för 40 år sedan försåg Woodstock arrangörerna med marken till festivalen. Elliot Tiber var 1969 34 år, inredningsarkitekt som försökte balansera sitt homosexuella smygliv med att rädda sina föräldrars motell i semesterorten Bethnel nära New York.

Kolla in trailern och bli lika glad som jag!
Rocka på!
Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar